Σύνδεση  \/ 

Cooking Online

nevereese e1365533282339Μαγειρική για όλη την οικογένεια!

Στο Cooking οnline θα βρείτε συνταγές για να καλύψετε το καθημερινό σας τραπέζι, να εντυπωσιάσετε τους φίλους σας αλλα και να διασκεδάσετε με τους μικρούς μάγειρες της οικογενείας σας.

Η Babyonline προτείνει κλασικές συνταγές απο το βιβλίο της μαμάς, εντυπωσιακές γευστικές ιδέες για τις γιορτές, γρήγορα γεύματα για τους πολυάσχολους,και παιδικά πεντανόστιμα θρεπτικά γεύματα.

Πλένετε καλά τη γαλοπούλα και την αφήνετε να στραγγίξει. Σε μια κατσαρόλα σωτάρετε το ψιλοκομμένο κρεμμύδι με 3 κουταλιές σούπας βούτυρο, μέχρι να ξανθίνει. Αμέσως ρίχνετε τον

Λαζάνια με μπρόκολο, μανιτάρια

Υλικά για 8 άτομα

Λαζάνια με μπρόκολο, μανιτάρια

Υλικά για 8 άτομα

Βαλτε το κοτοπουλο,το καρρυ,τον κολιανδρο και το γιαουρτι σε ένα μπολ και ανακατεψτε το πολύ καλα μεχρι να το κοτοπουλο να καλυφθει εντελως. Αφηστε το κοτοπουλο στη μαρινατα για 20 λεπτα.

Υλικά:

2 φλυτζάνια αλεύρι για όλες τις χρήσεις
½ κ. Του γλυκού αλάτι
4 αυγά χτυπημένα με το μιξεράκι του καφέ
2 φλυτζάνια φρέσκο γάλα

 

300 γρ πτι-μπερ

200 γρ κουβερτούρα

200 γρ βιταμ

50 γρ κρέμα γάλακτος

Ζεσταίνουμε ελαφρώς το λάδι σε μέτρια φωτιά και ρίχνουμε το σκόρδο,το μοσχοκάρυδο, το θυμαρι και ανακατευουμε για 30 δευτερολεπτα. Προσθετουμε και τα μανιτάρια.

150γρ. λυωμένη σοκολάτα
2κουτ. Σούπας ζεστό νερό
1φλυτζάνι άχνη ζάχαρη
2κουτ. σούπας βούτυρο

Τοποθετείτε σε ένα ταψί μια λαδόκολλα, βουτυρώστε την λίγο και βάλτε πάνω τη ζύμη. Πρώτα αλείφετε τη σάλτσα ντομάτα στη ζύμη, μετά βάζετε τα αλλαντικά και τα τυριά και ότι άλλο θέλετε.

Εξαιρετικές σπιτικές λιχουδιές φτιαγμένες με μεράκι και αγάπη απο την Βερόνικα Παλαιοκρασά, Interior Designer και μητέρα της Αγγελίνας και του Παναγιώτη και με την επιμέλεια των βραβευμένων food stylers Ελένη Πεταλίδου και Σταύρο Πεχλιβανίδη του www.majeriko.gr

 Μια φωτογράφηση αποκλειστικά για το Free Press της Babyonline.

Υλικά: 
Για τη ζύμη:
2 κούπες αλεύρι
150 γρ. βούτυρο γάλακτος
1 αυγό
ελάχιστο αλάτι
5 κ.σ. ζάχαρη
βούτυρο για τη φόρμα

Κοβουμε τις μελιτζανες και τις αφηνουμε για μιση ωρα σε ένα μπολ με αλατισμενο νερο. Τις στεγνωνουμε καλα και τις στρωνουμε σε μια λαμαρινα με λαδοκολλα. Τις αλειφουμε με ένα πινελο με λαδι και τις ψηνουμε για 15 λεπτα στον φουρνο μεχρι να ροδισουν.

Πλενουμε και αφου καθαρισουμε τα κολοκυθακια τα τριβουμε στον χοντρο τριφτη και τα πασπαλιζουμε με λιγο αλατι, τα στιβουμε και τα βαζουμε σε ένα μπολ.

 ¾ φλυτζάνι βούτυρο ή μαργαρίνη
1 & 1/3 φλυτζάνι αλεύρι
1 &· ½ φλυτζάνι ζάχαρη

Υλικά

14· γλυκά· μπισκότα (απο ζαχαροπλαστείο) ή κλασικά μπισκότα

 

Εκτέλεση: Σε μια κατσαρόλα βάζουμε το νερό με τη ζάχαρη και την τοποθετούμε στην εστία έως ότου ζεσταθεί αρκετά χωρίς όμως να βράσει.

Υλικά

50 γρ. λιωμενο βούτυρο

Κάντε Μπισκοτο-γλυπτική με την Κλασική Συνταγή για μπισκότα (της μαμάς)

Ο Φεβρουάριος έχει μπει για τα καλά και η γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου πλησιάζει! Μπορείτε να οργανώσετε μια όμορφη βραδιά με το σύντροφό σας και αν είστε παντρεμένοι δείτε το και σαν μια ευκαιρία να ανανεώσετε λίγο τη σχέση σας!

για τη βάση
Ένα πακέτο μπισκότα πτι –μπερ
¾ βιτάμ
για την κρέμα
1 πακέτο τυρί κρέμα Φιλαδέλφεια (300 γρ.)
1 κούπα σαντιγί
για την επικάλυψη