Σύνδεση  \/ 

Συνταγές

Κοβουμε τις μελιτζανες και τις αφηνουμε για μιση ωρα σε ένα μπολ με αλατισμενο νερο. Τις στεγνωνουμε καλα και τις στρωνουμε σε μια λαμαρινα με λαδοκολλα. Τις αλειφουμε με ένα πινελο με λαδι και τις ψηνουμε για 15 λεπτα στον φουρνο μεχρι να ροδισουν.

Ζεσταίνουμε ελαφρώς το λάδι σε μέτρια φωτιά και ρίχνουμε το σκόρδο,το μοσχοκάρυδο, το θυμαρι και ανακατευουμε για 30 δευτερολεπτα. Προσθετουμε και τα μανιτάρια.

Υλικά:

2 φλυτζάνια αλεύρι για όλες τις χρήσεις
½ κ. Του γλυκού αλάτι
4 αυγά χτυπημένα με το μιξεράκι του καφέ
2 φλυτζάνια φρέσκο γάλα

 

Βαλτε το κοτοπουλο,το καρρυ,τον κολιανδρο και το γιαουρτι σε ένα μπολ και ανακατεψτε το πολύ καλα μεχρι να το κοτοπουλο να καλυφθει εντελως. Αφηστε το κοτοπουλο στη μαρινατα για 20 λεπτα.

Λαζάνια με μπρόκολο, μανιτάρια

Υλικά για 8 άτομα

300 γρ. ξερή μοτσαρέλα ή γκούντα
150 γρ. καπνισμένο γκούντα
10 λεπτές φέτες ρολό μπέικον

Ο Φεβρουάριος έχει μπει για τα καλά και η γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου πλησιάζει! Μπορείτε να οργανώσετε μια όμορφη βραδιά με το σύντροφό σας και αν είστε παντρεμένοι δείτε το και σαν μια ευκαιρία να ανανεώσετε λίγο τη σχέση σας!

Πλενουμε και αφου καθαρισουμε τα κολοκυθακια τα τριβουμε στον χοντρο τριφτη και τα πασπαλιζουμε με λιγο αλατι, τα στιβουμε και τα βαζουμε σε ένα μπολ.

Λαζάνια με μπρόκολο, μανιτάρια

Υλικά για 8 άτομα