Σύνδεση  \/ 

'Οταν ο λύκος πεινάει - Παράσταση στον ΙΑΝΟ

14411 φορές

 

Kωμική κουκλοθεατρική παράσταση «Όταν ο λύκος πεινάει και αγαπάει» στον ΙΑΝΟ σε συνεργασία με την καλλιτεχνική ομάδα δραστηριοτήτων ¨Φτου κα βγαίνω".

Το σενάριο βασίζεται στο βιβλίο της Christine Naumann- Villeminn «Όταν ο λύκος πεινάει» των εκδόσεων Παπαδόπουλος. Το βιβλίο μας μιλάει για τον Εδμόνδο Ευπατρίδη που πεινάει. Πεινάει πολύ και θέλει να φάει κουνέλι. Ένα ωραίο, τροφαντό, οικόσιτο κουνέλι. Γι 'αυτό αποφασίζει να πάει στην πόλη. Στην πόλη, όμως, τα κουνέλια έχουν γείτονες. Κι οι γείτονες μπορεί να είναι πολύ απαιτητικοί. Ή και πολύ ευγενικοί...- Καημένε Εδμόνδε, τι σου έμελλε να πάθεις!
Η παράσταση έχει ως θέμα της, τη σωστή διατροφή που μετά από εξαντλητικές περιπέτειες ανακαλύπτει ο λύκος, αλλά και την αγάπη που αναπτύσσεται ανάμεσα σ’ αυτόν και μια λυκίνα. 
Παρουσιάζεται με μια ηθοποιό και μια κουκλοπαίχτρια, που θα χειριστεί κούκλες διαφόρων τεχνικών και μεγεθών. Κατά τη διάρκεια της παράστασης τα παιδιά συμμετέχουν σε εκπαιδευτική δραστηριότητα γύρω από τη διατροφή, ενώ στο τέλος παίζουν μουσική και χορεύουν.

Για παιδιά από 4 ετών και άνω. Είσοδος Ελεύθερη.  δεν θέλετε να χάσετε αυτή τη μοναδική παράσταση!  Παιδικό τμήμα του IANOΥ, Σταδίου 24,  το Σάββατο 13.10.2012 στις 12:00.

Τελευταία τροποποίηση την: %AM, %12 %455 %2012 %09:%Οκτ
Βαθμολογήστε το άρθρο
(1 ψήφοι)
Συνδεθείτε για να σχολιάσετε